Szolgáltatás

Hazánkban a nagy élőmunka ráfordítást igénylő szolgáltató szektor igen nehéz időszakot él át.

Egyre növekszik a munkaerő ára, ezzel párhuzamosan viszont egyre csökken a munkaerő kínálat. Több szektorban és térségben már munkaerő hiányról is beszélhetünk. Társaságunk felismerve ezt a kialakult helyzetet, egy a  Magyarországon még a köztudatban nem lévő speciális gyártási, illetve szolgáltatási megoldást alkalmaz.

Magyarországon jelenleg több mint 17 ezer fogvatartott tölti jogerős büntetését.
http://bv.gov.hu/download/2/34/e1000/B%C3%B6rt%C3%B6nstatisztikai%20Szemle%202017%201.pdf

Ezen fogvatartottak nagy része erősen motivált potenciális munkaerő.

Megrendeléseit, megbízásait ezen potenciális munkaerőt kihasználva teljesítjük a magyarországi Büntetés Végrehajtási Intézetek keretein belül .

Több éve kifogástalanul működő rendszerünk segítségével, Önnek nem kell többé sem energiát sem felesleges pénzt kiadnia. Mi elvégezzük a teljes munkaügyi adminisztrációt, biztosítjuk a munka és tűzvédelmi feltételeket, biztosítjuk a munkavégzéshez szükséges munkahelyet, finanszírozzuk ennek rezsi költségét.

Éljen Ön is az általunk több év alatt, igen sok munkával kialakított rendszer előnyeivel! Szolgáltatásunkat az ország szinte teljes területén igénybe veheti.

Az ajánlott szolgáltatásaink igen sokrétűek, és szinte minden betanított munkára kiterjednek. Csomagolás, szortírozás, nyomdai összerendezés, összeszerelés, összeállítás, borítékolás, adatrögzítés, válogatás, dobozolás, ellenőrzés, sorjázás….stb.

Lehetőség van szakmunkák elvégzésére is.

Varrás, elektromos berendezések összeállítása, faipari összeállítás, faipari gyártás.....stb.

Kérjen egy ingyenes konzultációt, költségeinek csökkentése érdekében.